Spooky Yoga Nights Belépő

3000 Ft

Jelentkezz be a vásárláshoz!
Kategória:

Leírás

🎃 S P O O K Y   Y O G A   N I G H T S 🕸
*** dinamikus jóga élő DJ zenével, amely még a holtakat is feltámasztja ***
Légy kezdő vagy haladó, teljesen új vagy öreg motoros, ezt a jógaélményt sosem fogod elfeledni!
Program:
19.30 Kapunyitás
20.00 Dinamikus jóga, mely alá DJ Gerix szolgáltatja a zenét
21.15 Relaxáció
21.30 Nyereményjáték: a résztvevők között kisorsolunk egy havi korlátlan bérletet a Strong Body Újszeged termébe!
21.35 Fotósarok: a gyakorlást követően egyéni jógás képeket készítünk rólad kedvenc pózodban, a stúdió legijesztőbb szegletében 🥶
Milyen jóga lesz?
Enci egy félelmetesen felpezsdítő dinamikus jógával készül nektek, melynek a zene ritmusa szab csak határt. Add át a tested a mozgásnak, élvezd a zenét!
👥 Létszám: A vírushelyzetre való tekintettel a létszámot 30 főre korlátoztuk. Így a 150 négyzetméteres helyszínen biztonságos távolságra lehetünk egymástól. Szintén emiatt kizárólag elővételben tudsz jegyet vásárolni legkésőbb október 30-ig.
🎟 Jegyárak:
🎃 Spooky Yoga: 3000 HUF
mely magában foglalja a részvételt a jóga foglalkozáson, a promóciós ajándékokat és igény szerint az egyéni fotózkodást. A jegyed kizárólag elővételben tudod megvásárolni a Strong Body Újszeged stúdiójában, nyitvatartási időben, legkésőbb október 22-ig.
☢️ A vírushelyzetre való tekintettel a Spooky Yoga Nights rendezvényen elsődlegesen SAJÁT JÓGAMATRAC HASZNÁLATÁVAL vegyél részt! Amennyiben nincs saját matracod, a helyszínen 400 Ft-ért tudsz bérelni fertőtlenített, csúszásmentes matracot. Kérjük, hogy matracbérlési igényed a jegyvásárláskor jelezd a szervezőknek.
Kérdés esetén bátran keress bennünket az alábbi elérhetőségek egyikén:
Enci Jóga Szeged (Facebook üzenet)
Strong Body Újszeged (Facebook üzenet)
telefon: +36705510814 vagy +36209711616
A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a program módosítására. A résztvevők a jegyvásárlással tudomásul veszik, hogy a rendezvényről fénykép- és videófelvétel készül.